1. Tresăririle musculare în somn nu au nici o semnificaţie. Tresăririle musculare sistematice şi în afara somnului, eventual localizate  necesită consulut la specialistul neurolog.

2. Supravieţuirea după TCC depinde de gradul de suferinţă neurologică şi gradul de distrugere cerebrală. În general, TCC se clasifică în minore, medii şi grave. Cele minore şi medii, de obicei nu pun probleme de supravieţuire. Cele grave, pun. Un element de ghidare este scorul Glasgow la internare. Cu cît scorul Glasgow este  mai mic, cu atît şansele de supravieţuire sînt mai mici. În general, Glasgow de 5-6 perimte supraviţuite dar cu dizabilităţi, la 4-5 dizabilităţile sînt severe dacă se supravieţuieşte iar din 3, de obicei nu se supravieţuişte.

3. Fosamax-ul este inutil, părerea mea dar şi a altora. Deci, reducerea de preţ NU are importanţă.

4. Infectarea cu helicobacter pilori singulară, NU trebuie să sperie pe nimeni.

5. Paracetamolul este unul dintre cele mai toxice antiinflamatorii nesteriode, responsabil, la nivel mondial de cele mai multe insuficienţa hepatice medicamentoase. 7g de paracetamol, adică 14 tablete, luate o dată, duc în mod sigur la insuficienţă hepato-renală care necesită terapie rapidă în secţii bine dotate. Pe scurt, a nu se juca cu această moleculă.

Reclame