Pretul, nu ma intereseaza.

Roul lui este de discutat. Pentru cei care-l cauta pentru analgezie la nastere, este de discutat. Beneficiul este minim. In afara de fitele viitoarei mamici, este cit se poate de periculos. Si pentru mama si pentru fat.

Scumpi tatici, daca mamica este cu fite la nastere,

este bine sa invatati sa hraniti domniile voastre odorul,

sa-l spalati, schimbati, curatati, plimbati.

Este mult mai simplu decit sa asteptati de la consoarta.

In contextul nostru este obligatoriu (pentru siguranta mamei) sa aiba coagularea investigata, de preferat in ziua cu pricina. Coagulare inseamna: PT, INR, APTT, fibrinogen, trombocite.

Riscurile majore sint doua, pentru mama

1. Hematom subdural care, nerecunoscut, in maximum 8 ore duce la paralizie irecuperabila

2. Infectie locala (empiem subdural) care se poate manifesta la zile si chiar saptamini dupa procedura si se poate lasa tot cu paralizie a membrelor inferioare.

Riscul pentru copil este sa se blocheze nasterea, sa se sjunga la suferinta fetala  si sa fie nevoie de operatie cezariana in conditii de urgenta.

Daca femeia naste normal, fara fite (orice nastere doare) NU exista nici riscuri pentru ea si nici pentru copil, altele decit la orice nastere.

12.10.10

Rectificare in legtura cu pretul. Stiu ca in farmacia din reteaua deschisa de la Municipal se vinde o trusa cu de doua ori pretul cu care este luata de la distribuitori.

3.08.2011

O noutate pentru amatori.

Recent, o desteapta care a solicitat rahi-peri la cezariana la Medlife a avut placerea de a ramine paraplegica (adica nu mai misca picioarele…)

Aviz amatoarelor….
Up datare 25.062013
Dupa cite stiu, mai toate maternitatile au in dotare. Asa ca, nu mai este nevoie sa se cumpere…

Reclame