„Realizatorul TV a fost internat în spital în stare de comă, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii Innsbruck, în cursul zilei de miercuri. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.” De aici.

Sa analizam ce spun nenii astia.

1. Huidu a intrat in coma ca urmare a accidentului.

2. Huidu este tinut in „coma indusa” pentru…

Deci, ce deduc eu de aici ?

Huidu s-a dat cu capul de copac. Ca urmare a intrat in coma…sau adevenit inconstient. A stat el ce a stat in coma si s-a TREZIT din coma iar ca urmare a acestui fenomen, doctorii au trebuit sa-l reintroduca „artifical” in coma din motive numai de ei stiute. Ca daca ar fi sa ne luam dupa timpenia de mai sus (sa i se faca investigatii medicale) dupa ce s-au facut respectivele investigatii, si s-a constat ca nu are cine stie ce, ar fi fost normal sa fie oprita „coma artificiala”…

Lipsa totala de logica este exceptionala.

Concluzia

Presa romaneasca serveste cu brio scopul ei principal: dezinformarea opiniei publice in absolut orice deomeniu, inclusiv in cel medical.

PS.

Analiza de mai sus imi intareste convingerea ca Huidu a suferit ceea ce se numeste o „contuzie crebrala MEDIE”. Cum spuneam, stind acasa pe canapeau proprie s-ar fi revenit  fara probleme in citeva ore.


Reclame