Alarmistii climatologici sustin ca datorita activitaii omului, prin eliberarea de CO2 acesta a decalnsat fenomenul de incalzire globala prin efectul de sera pe care l-ar avea respectivul gaz dar nu numai el. A fost incriminat si metanul eliminat de nevinovatele oi australiene…
Recent a fost publicata o colectie de harti desenate in 1912 si comparate cu imaginile din satelit ale aceleasi zone (NZ). Din nefericire pentru alarmistii climatologici, nu s-a evidentiat nici un fel de crestere a nivelului ocenauui.
Pentru cine nu crede a se consulta articolul si imaginile de aici.
De asemenea, din nefericire, tam-tamul cu incalzirea globala se datoreaza unei politici planetare criminale care are ca scop ascuns impiedicarea dezvoltarii industriale a altor zone decit cele deja dezvoltate. De la aceasta teorie aberanta nesustinuta de realitate s-a ajuns la aberantul protocol de la Kyoto care trebuia pus in aplicare incepind cu anul trecut si care punea la grea plata tarile emitatoare de CO2 (mai ales pe cele apartinind grupului BRIC). Din fericire pentru Romania, dezindustrializarea masiva si dezagriculturizarea ei nu o face pasibila de nici un fel de plata.

Anunțuri