Iepurele a fost domesticit in urma cu 1 400 de ani in sudul Frantei. Pentru ca Biserica catolica a declarat ca iepurasul (puiul de iepure) NU este carne ci este PESTE. Deci, poate fi mincat in post.
Vedeti aiaci toata tarasenia.
Rezultatele arata clar ca diferneta genetica dintre iepurele salbatic si cel domestic nu consta in tipurile de gene pe care le poseda ci modul in care acestea sint reglate. Adica cind si cite gene sint FOLOSITE in fiecare celula, explica unul dintre cercetatori.
Adica tot epigenetica, bat-o vina!
Nici nu stiti cit de multa fericire mi-a adus mie aceasta. Din nou, toate deveneau logice…
Si mai zice autorul
Studiul a evidentiat de asemenea, care dintre gene au fost „alterate” in timpul domesticirii. Cercetatorii su fost uimiti de „imbogatirea” puternica a genelor impicate in dezvoltarea creierului si a sistemului nervos. Las mai jos frazele in origina. S-ar putea ca traducerea mea sa nu fie cea mai buna.
The study also revealed which genes that have been altered during domestication. The researchers were amazed by the strong enrichment of genes involved in the development of the brain and the nervous system, among the genes particularly targeted during domestication

Anunțuri