Toata lumea stie de pe la TV-uri ca sintem in plin proces de incalzire globala. Alrmistii de pretutindeni explica totul prin incalzirea globala. Si airna care a trecut (prezisa a fi cea mai rece din ultimele sute de ani, cel putin in zona noastra) s-a dovedit a fi una dintre cele reci, daca nu cele mai reci (la nivel mondial, amerlocii au incasat-o cel mai tare).
Cautind dovezi in acest sens, niste observatori din Albion gasira prin Scotia un GHETAR in FORMRE, de mai multi ani… (Caci se stie, in incalzirea globala, ghetarii se formeaza, nu se topesc).
Mai aproape de noi, TOTI, dar absolut TOTI meteorlogii de serviviu de la toate dar absolut TOATE tv-urile repeta teoria ca, daca nu se observa o incalzire globaa ca atare (certificata de CRESTEREA tempearturii) atunci macar chestia cu evenimentele EXTREME sa o popularizam. Si, atunci, chiar iernile EXTREM de reci le putem explica TOT prin INCALZIRE. Cum, mie nu mi-e prea clar. Cum n-am inteles in tinerete cum cresc inotropismul folosind betablocantele care sint inotrp negative… Ma rog, acolo este altceva. Un mecanism de crutare a fibrei meiocardice si nu DE CRESTERE a … asa cum se spunea pe vremuri.
Revenind la oile noastre.
Un nene de prin alte tari,ce sa mai lungim vorba, chiar din marea tara de peste marea balta, ajunse la concluzia ca in ultimii 14 ani, tendinta este de SCADERE a temperaturii globale. Ce si cum si cum arata graficele se paote vede aici.
Si, dupa cite estimeaza respectivul profesor (caci este profesor) este de astepat o racire serioasa in continuare, cu o posibila mica glaciatiune in urmatorii citiva zeci de ani. Daca se va instala asa ceva, nu va fi prea bine. Exista experienta micii galciatiuni care a precedat Revolutia Franceza din 1789.
Vizitati cu incredere acest site. Merita.
Desi este tot amerloc, ese mai putin imbecil. Chiar ne-imbecil de tot.
Cine este interesat poate consulta si aceasta postare

Anunțuri